Websites

Jouw eigen plekje op het internet. Een website maakt informatie toegankelijker. Of je nu graag verslag uitbrengt van je wereldreis of de bereikbaarheid van je bedrijf wilt vergroten.

Persoonlijke aandacht voor jouw ICT

Wat heb ik allemaal nodig voor een eigen website?

Een website betekent 3 dingen:

Al vanaf €70,- per jaar heb jij een eigen website met eindeloos veel mogelijkheden en e-mailadressen. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht voor jouw ICT. Hiermee bieden wij gegarandeerde kwaliteit. Iets wat je niet altijd hebt bij de grote jongens van tv.

Er zijn altijd nog extra opties om je website beter aan te laten sluiten bij jouw merk en huisstijl, de vindbaarheid in Google te verbeteren of de gebruikerservaring positiever te maken. Het is de investering zeker waard, want dit ga je terugzien in jouw bekendheid en jouw klantenbestand!

Domeinnaam

Door een domeinnaam te registreren geef je jouw website een unieke plek op het internet. Bijvoorbeeld: www.jouwbedrijf.nl. Het is een gemakkelijke referentie naar de server met jouw website. Je kunt je domeinnaam tevens gebruiken om e-mailadressen aan te maken.

Een domeinnaam moet worden geregistreerd bij een officiële instantie. SIDN beheert bijv. het .NL domein. Een domeinregistratie kan al vanaf €10,- per jaar. Je kunt meerdere domeinnamen koppelen aan dezelfde website. Hier kun je gebruik van maken om meer bezoekers te lokken en varianten op jouw domeinnaam te claimen. Zo blijft de concurrentie weg.

Hoe kies ik een goede domeinnaam?

Om het maximale uit jouw website te halen moet je deze zorgvuldig kiezen. Dit bepaald hoe je gevonden en onthouden wordt door Google en jouw potentiële klanten. Als je een zakelijk e-mailadres wilt, dan kan dit op datzelfde domein. Bijvoorbeeld info@jouwbedrijf.nl. Je kunt zoveel e-mailadressen aanmaken als je wilt. Natuurlijk moet het domein niet al in gebruik zijn..

Tips

  • Gerelateerd aan je bedrijf: naam, branche, producten, werkzaamheden of de content die je aanbiedt
  • Makkelijk te onthouden, gebruik woorden en geen willekeurige letters. Mensen willen iets op kunnen zoeken na de naam gehoord te hebben.
  • Kort maar krachtig
  • Een bijpassend top level domein, zoals .nl als je alleen in Nederland actief bent of .restaurant als je een restaurant bezit.

Keuze uit verschillende top level domeinen

.NL

€10,-
per jaar

.EU

€17,50
per jaar

.COM

€17,50
per jaar

Prijzen incl. BTW
Prijswijzigingen voorbehouden door afhankelijkheid van officiële instanties.

Sharp IT maakt geen winst op het verkopen van domeinregistraties.

Een ander top level domein (TLD) nodig?

Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • .amsterdam
  • .photography
  • .restaurant
  • .shop
  • .consulting

Neem vrijblijvend contact met ons op, en het wordt met liefde geregeld.

Website of webshop

Een website bestaat uit bestanden die vanaf de webhosting server naar je webbrowser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox stuurt. Deze bestanden bevatten code. Gelukkig bestaat er WordPress, een Content Management Systeem (CMS) waar je zonder technische kennis een website in elkaar kunt klikken. Als je echt iets unieks wilt om de potentie van jouw website te maximaliseren dan raden we je aan om je website door Sharp IT te laten bouwen.

Budget

Eenmalig €25,-

Wat krijg ik voor Budget?

Wil je snel iets online? Neem dan een basisinstallatie WordPress met e-mailadres en SSL certificaat. Alles wordt geconfigureerd zodat jij direct aan de slag kunt om je eigen website te bouwen. Selecteer een thema, type de teksten, voeg je foto’s toe en klaar! Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud en je vindbaarheid in Google.

Medium

Vanaf €200,-

Wat krijg ik bij Medium?

Sharp IT maakt voor jou een mobielvriendelijke website. Jouw eigen huisstijl wordt toegepast, en er worden een aantal pagina’s voor je gemaakt en ingevuld. Zoals Home, over ons en contact. Verder krijg je een gegarandeerde vermelding op Google en koppeling met social Media platformen zoals Facebook.

Pro

Vanaf €500,-

Wat krijg ik bij Pro?

Wil je verzekerd zijn van een goede uitstraling? Met dit uitgebreide pakket krijg je een echte maatwerk oplossing. We spreken bij jou thuis of op kantoor af om je doelstellingen te bepalen en maken een plan op basis van het budget. Sharp IT ontwerpt een uniek design en bouwt een volledige website. Dit wordt uiteraard aangevuld met zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media koppeling en allerlei andere extra’s.

Ik heb al een website, maar die is verouderd en moet verbeterd worden.

Ook bestaande websites nemen wij onder handen voor €25,- per uur.

Webshop

Een webshop behoort ook tot de mogelijkheden. Je krijgt dan al snel te maken met Magento, WooCommerce of Lightspeed. Dit is vaak een stuk lastiger dan een normale website. Neem hiervoor even contact met ons op.

Webhosting

Webhosting staat voor de server welke jouw website 24/7 online beschikbaar maakt. Dit is nogal een technisch dingetje, dus dat regelen wij voor je voor maar €5 per maand incl. BTW. Kijk hieronder om een indruk te krijgen wat we dan allemaal voor je regelen qua snelheid, veiligheid en onderhoud.

Als je enorm veel bezoekers krijgt, veel e-mailt of graag foto’s deelt dan kan het voorkomen dat je een groter stukje server nodig hebt. Als dat zo is dan nemen we vanzelf contact met je op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Waarom een website bij Sharp IT?

Gericht op snelheid

Omdat niet alleen Google jou beoordeelt op snelheid, maar ook je bezoekers. Wist je dat maar liefst 30% van de bezoekers gefrustreerd raakt wanneer het laden van je website langer duurt dan 2 seconden. (Pingdom, 2018) Bij Sharp IT praten we liever over milliseconden. Zo houden we iedereen tevreden.

Alleen datacenters in Nederland

Wij maken gebruik van Nederlandse datacenters welke direct verbonden zijn met AMS-IX, het grootste internetknooppunt van Nederland. Deze zijn gebouwd om piekmomenten aan te kunnen. De servers maken gebruik van Intel processoren en supersnelle SSD opslag.

Strenge beveiliging

Wij maken gebruik van gratis SSL certificaten voor je website. Te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk. Zo kunnen we gebruik maken van HTTPS met het HSTS protocol. Hiermee wordt een beveiligde TLS verbinding opgezet om hackers buiten de deur te houden, en de gegevens van jouw bedrijf en je klanten te beveiligen. Jouw domeinnaam wordt ook nog eens beveiligd met DNSSEC. Ook is er is een centrale firewall aanwezig om DDoS-aanvallen af te weren. Verder is er natuurlijk een spamfilter aanwezig voor jouw e-mailverkeer.

Betrouwbaar

Met een up-time garantie van 99,99% kan het haast niet voorkomen dat jouw website ooit nog offline gaat. En dat allemaal met een geweldige klimaatbeheersing in het meest energie efficiënte datacenter van Nederland.

Redundant uitgevoerd

Elke server heeft een dubbele netwerkaansluiting (inclusief de nieuwe IPv6) en is aangesloten op twee voedingsbronnen. Als de stroom uitvalt dan staan er altijd nog 2 dieselgeneratoren klaar om in te vallen! De servers worden 24/7 gemonitord en de SSD opslag is in RAID uitgevoerd. Er wordt automatisch een dagelijkse backup gemaakt van jouw website en e-mails. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van back-ups en redundante servers op een geografisch gescheiden locatie.

Mobielvriendelijk

Een responsive website is geschikt voor alle apparaten, van desktop tot smartphone, van laptop tot tablet. Wist je dat maar liefst 52% van je website bezoekers op een smartphone zit? (Statista, 2018) Sharp IT zorgt dat al jouw bezoekers een goede ervaring krijgen.

Databundel snel op? Dan ligt het in ieder geval niet aan jouw website! Want die is efficiënt door afbeeldingen te optimaliseren zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast maken we gebruik van Redis cache en browser caching. Zo hoef je niet bij elk bezoek de complete pagina te downloaden. Lekker zuinig en snel.

Goed vindbaar met Google

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je website goed vindbaar is met Google. Wist je dat de meeste mensen niet verder kijken dan de eerste pagina? Des te belangrijker dat jij bovenaan komt en je concurrenten voor blijft! Daarom besteed Sharp IT extra veel tijd aan de vermelding van jouw bedrijf op Google. Daarnaast krijg je toegang tot de bezoekersstatistieken van je website, zodat je alles kunt analyseren om het maximale resultaat te behalen.

Zelf de controle

Omdat wij gebruik maken van WordPress kun je de tekst en afbeeldingen op jouw website gemakkelijk zelf aanpassen wanneer jij wilt.

Daarnaast krijg je volledige toegang tot jouw eigen deel van de server, zodat jij altijd overal bij kunt! Maar in principe regelen wij natuurlijk die perfecte achterkant voor jou.. dan kan jij lekker doen waar jij goed in bent.

Heb je speciale behoeftes?

Bekijk hier (komt nog) alle technische specificaties.

Heb je echt iets speciaals nodig?
Mooi zo! Dan hebben we een leuke uitdaging.