0683227441 info@sharpit.nl

Over Sharp IT

Meer informatie over het bedrijf achter jouw ICT

Sharp IT is een jong bedrijf uit Amsterdam dat in 2015 is opgericht door Matthijs van Hest. Zo werd er als hobby al vaak wat geëxperimenteerd met software en websites, en werd er onder familie en kennissen geholpen met een aantal PC problemen. Met een grote passie voor ICT, automatisering en techniek heeft Matthijs tijdens zijn studie Technische Informatica aan de Hogeschool van Amsterdam besloten dit wat professioneler aan te pakken.

 

Ons doel

Ons doel is om ervoor te zorgen dat wij je persoonlijk of als onderneming een ICT oplossing kunnen bieden die aansluiten bij jouw eigen stijl. Zo denken wij actief mee en helpen om al jouw ideeën om te zetten in resultaatgerichte oplossingen.

 

Werkwijze

 1. Oriëntatie
  We beginnen met een gesprek waarin we al je wensen en dieen bespreken.Misschien heb je al een goed beeld wat je wilt, of misschien wel helemaal niet. Wie zijn de gebruikers en wat zijn hun wensen? Zijn de wensen wel te bekostigen of zit er toch meer werk in dan op het eerste oog lijkt? Wat is er technisch eigenlijk allemaal mogelijk?De bedoeling hiervan is om samen een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden om zo met een goed voorstel te kunnen komen.
 2. Ontwerp
  In deze fase vindt het ontwerp plaats, hierin worden de verschillende mogelijkheden kort uitgewerkt tot oplossingen die we aan je kunnen presenteren. Hier is nog voldoende ruimte voor aanpassingen tot je tevreden bent.
 3. Realisatie
  Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen over het ontwerp begint de realisatie. Alles wordt omgezet in een werkende ICT oplossing en wordt tot in de puntjes verzorgd. Tussentijds zal er genoeg contact plaatsvinden om de specifieke wensen goed kort te sluiten.
 4. Testen
  Zodra alles gereed lijkt wordt er nog uitgebreid getest of alles daadwerkelijk doet wat het doen moet. Zo zijn hier veiligheid en betrouwbaarheid van groot belang voor zowel websites als automatisering.
 5. Oplevering & Nazorg
  Wanneer alles naar behoren werkt zal jouw ICT oplossing in gebruik worden genomen. Het kan natuurlijk voorkomen dat er onderhoud, wijzigingen of toevoegingen nodig zijn wanneer je met de tijd mee wilt blijven gaan. Ook dan staan we weer voor je klaar.

 

Meer weten over Sharp IT?

Wij zijn er voor zowel het bedrijfsleven als particulieren. Meer weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet bespreken we volgende week jouw project al!